SCOGO UKK JA

YHTEYDENOTTO

Mikä on SCOGO?

Sähköskootteri, sähkömopo vai sähköpotkulauta? Ehkä vähän näitä kaikkia, mutta varsinkin jotain muuta! SCOGO kuuluu kevyiden sähköajoneuvojen ajoneuvoluokkaan ja siksi sen ajaminen ei edellytä ajokorttia, rekisteröintiä, katsastusta eikä liikennevakuutusta. Ajamiseen ei myöskään ole alaikärajaa.

SCOGO on rouhea tapa liikkua paikasta A paikkaan B.

SCOGO C2 tekniset ominaisuudet

Mitat: 1900 x 800 x 1200 mm

Paino: 70 kg

Nopeus 25 km/h

Moottori: 1000 W huoltovapaa sähkömoottori

Akku: Pieni litiumakku, 60 V 12 Ah (0,72kWh) / Suuri litiumakku, 60 V 20 Ah (1,2 kWh) / Kaksi suurta litiumakkua 60 V 2 x 20 Ah (2,4 kWh)

Akun paino: 6,5 kg

Toimintasäde: Jopa 40 - 130 km

Latausaika 5 - 7 h

Kantavuus: 200 kg

Rengaskoko 225/40-10"

Vakiovarusteina mm.: Täysjousitus, irrotettava akku, ajovalot, suuntavalot, avaimeton käynnistys ja kaukosäätöinen ajonesto

Väri: Mattamusta tai valkoinen

Millaiseen ajoon SCOGO on tarkoitettu?

SCOGO on tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja käytettäväksi päällystämättömillä pinnoilla. Muhkeiden renkaiden ansiosta SCOGO soveltuu erinomaisesti vaihtelevaan maastoon ja vaihteleville alustoille, kuten poluille sekä hiekka- ja sorateille, joihin pienemmillä renkailla varustetut ajoneuvot eivät sovellu. SCOGOn huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 25 kilometriin tunnissa. Ajaminen rinnastetaan laissa polkupyöräilyyn ja liikennesäännöt ovat pääsääntöisesti samat.

Kuinka pitkä toimintasäde SCOGOlla on?

Toimintasäteen pituuteen vaikuttaa suuresti akun koko ja ajotapa. Ajettaessa tasaisessa maastossa tasaisella nopeudella toimintasäde voi olla jopa 65 km. Pumppaava ajotapa useine kiihdytyksineen esim. kaupunkiympäristössä toisaalta rajoittaa toimintasädettä. Kun akku lopulta alkaa tyhjetä, pistokkeesta saa kätevästi sädettä lisää esim. työpäivän tai yön aikana.

Mitä varusteita SCOGOssa on?

SCOGOn vakiovarusteisiin kuuluu ajovalot, jarruvalo, suuntavalot, äänimerkinantolaite, avaimeton käynnistys ja kaukosäätöinen ajonesto. Lisävarusteina mm. kyyditettävän istuin ja sivupeilit. Varusteina on siis kaikkea paitsi kyntöaura.

SCOGOn huolto

SCOGOn huollosta vastaa Skand Oy:n erittäin kattava sopimushuoltoverkosto, joka palvelee Suomessa ja Ruotsissa. Lisäksi käytössäsi on satoja Skandin suosittelemia riippumattomia huoltopisteitä. Huoltopisteemme eivät asenna SCOGOon kyntöauroja.

SCOGO on osa Skandia. Mikä on Skand?

Skand on suomalainen sähköajoneuvomerkki ja alallaan yksi Pohjoismaiden suurimmista. Skandilla on laaja sopimushuoltoverkosto ja kattavat tukipalvelut. Skandin perustajilla ja suunnittelijoilla on sähköalan koulutus sekä pitkä työkokemus alalta, aina paperikoneiden suunnittelusta sähköautoihin. Skandilla on Tukesin luokan 2 sähköpätevyys.

Sopiiko SCOGO minulle?

Ehdottomasti!

Miten voin ostaa SCOGOn?

Tee tilaus Skandin verkkokaupasta, täytä oheinen lomake, soita meille tai lähetä sähköpostia. Toimitamme SCOGOn kotiovellesi. Voit myös käydä Skandin myymälässä.

LÄHETÄ VIESTI

SOITA

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Skand Oy

Skand Oy

Korkeakoulunkatu 7

33720 Tampere

myynti@skand.fi

02 480 9060

Katso myös:

Nettiauto

Sähköskootteri